6 juni 2016

Kalenders juli, augustus & september!

kalender juli


Het is weer tijd voor de kalenders van de komende drie maanden! Alweer drie jaar geleden was ik op zoek naar een mooie, simpele kalender voor in huis en kon ik niets vinden. Dus ontwierp ik ze zelf! Het resultaat deel ik graag met de lezers van mijn blog, want iedereen kan wel wat stijlvolle organisatie gebruiken, right?


kalender juli


Zoals altijd, ga naar mijn Google Drive om de bestanden in PDF te downloaden. Ik print ze zelf altijd uit op wat dikker papier, uit een schetsblok van de kunstwinkel, omdat dat er nét even wat netter uitziet. Gaat bij mij gewoon door een normale printer heen!


kalender augustus

kalender september


kalender september


Ik hoop dat je er weer veel plezier van hebt!

6 opmerkingen:

 1. Even een kleine reminder voor de volgende periode.. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa.. ik ben ook al met smart aan het wachten. Ze zijn zo handig, je kalenders!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Ilse!
  Thanks voor de toffe kalenders de afgelopen maanden! We kunnen niet wachten om verder te plannen in oktober, november en december... Komen die er ook nog? Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er NU mee bezig! Even wat weinige energie gehad de laatste weken maar vandag nog online ;)

   Verwijderen
 4. Ik ben zo'n fan van je kalenders! Kan niet wachten tot de volgende online staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Staan ze al een poosje! Je vind ze hier --> http://www.dutchdesignonabudget.nl/2016/09/free-printable-kalenders-oktober.html

   Verwijderen