5 juli 2015

Twintig random vragen TAG

Google Analytics verteld mij dat ik de laatste tijd veel nieuwe bezoekers heb op mijn blogje. Yay! Welkom allemaal! Mijn blog gaat minder over mijzelf en meer over mijn huis maar dit leek mij een mooi moment om eens een Tag in te vullen. Eerder deed ik dat over bloggen maar nu dus over mezelf!

Oh, en omdat ik niet zo goed ben in selfies, een artikel zonder foto's een beetje saai is en ik laatst al mijn fotoalbums door heb gekeken heb ik een aantal kinderfoto's verzameld ter illustratie. Want ik was echt super cute, seriously.


Op schoot bij mijn lieve Opa.


Heb je jezelf een keer op een hele grappige/domme manier verwond?
We beginnen meteen lekker! Wie niet tegen bloed kan moet nu verder lezen!
Ik ben eens over een bouwhek geklommen omdat ik graag wilde zien wat ze allemaal aan het maken waren erachter. Toen ik weer terug klom bleef ik hangen, ik dacht aan mijn ring maar toen ik eens goed keek bleek één van de bovenste pinnen in mijn wijsvinger te zitten. Ik kreeg mezelf ook niet meer los, mijn zusje die erbij was is mijn vader gaan halen die me los heeft gekregen door aan het topje van mijn vinger te trekken. Er was nog weken een bloedspoor te zien van dat hek naar mijn huis!

Als je wilt trouwen, welke leeftijd zou dan ideaal zijn?
Ik zou wel willen trouwen ja! Ik heb nog tot mijn 25e een beugel en ben zo ijdel dat ik daar niet mee op de foto's wil, dus ergens daarna. Wanneer precies laat ik, heel ouderwets, lekker aan mijn vriendje over.
Hoe heet je moeder?
Sjantine. Met haar eigen meisjesnaam erachter overigens, wat ik stoer van haar vind want dat was toen nog niet erg gebruikelijk. Mijn vader moest wel even slikken toen ze dat vertelde!

Heb je het idee dat iemand nu een oogje op je heeft?
Yup, ik denk het wel. 


Oma helpt me oefenen met lopen.

Wat is het meest beschamende wat je ooit in een winkel hebt gedaan?
Uitgebreid korsetten passen met een vriendin in de Bijenkorf terwijl we op een leeftijd waren waaruit duidelijk bleek dat we ze noch nodig hadden noch konden betalen. De deftige winkeljuffrouw was duidelijk not amused!

Zou je je haar afscheren om te schenken aan een goed doel?
Afscheren niet. Ik heb het wel ooit van heel lang naar een korte bob laten knippen en toen heb ik het eens uitgezocht, helaas is mijn haar niet geschikt om een pruik van te maken. Blond haar is hier vaak te fijn voor.


Picknicken met mama in het bos!

Heb je wel eens iets stuk laten vallen in een winkel?
Vast ooit als kind maar nu kijk ik er altijd enorm voor uit, juist omdat het me zo beschamend lijkt. Wel ooit tijdens een bijbaantje als serveerster een vol dienblad met koffie overigens.

Waar was je voor dat je achter de computer ging zitten?
Haha, typisch, bij de Gamma! Even kijken welk hout ik het beste kon gebruiken op het balkon!
Wie heeft je als laatst gebeld?
Mijn Oma, om te vertellen dat ze afgelopen week toch niet mee kwam naar Den Haag vanwege de hitte maar dat ze wel wat lekkers mee had gegeven!

Heb je wel eens een date gehad met iemand die jonger dan jou was?
Mijn allereerste handjes-vasthouden vriendje was iets jonger maar nu zou ik geen interesse hebben denk ik. Voelt toch een beetje fout.


Eerste schoolreisje.

Wat heb je gegeten als ontbijt vanochtend?
Twee boterhammen en een bakje aardbeien, echt heel interessant om te weten!

Hoe kom je aan het shirt wat je nu draagt?
Ik heb een jurk aan ;)


Op vakantie in een openlucht museum.

Welke muziek maakt je helemaal hyper?
'The Pretender' van Foo Fighters is mijn favoriete 'getting shit DONE' nummer, ik heb een hele playlist van dergelijke liedjes zelfs. 
Ik zat ooit iets te lang in de auto met iemand die erg fan was van Katie Melua. Van die muziek wordt ik hyper in de slechte zin; ik krijg er helemaal de kriebels van en moest daarna als tegengif even flink hard wat death metal opzetten.

Wanneer ben je voor het laatst uit eten geweest en waar?
Op vakantie in Zeeland met mijn ouders en zusjes. Gewoon omdat het kon. Mijn favoriete tentje in Den Haag is Havana, ik houd van dat sfeertje en het eten is heerlijk en betaalbaar. Ik kan vooral de Sizzling Fajitas kip aanraden!


Ontbijt op bed op mijn verjaardag.

Slaap je met je slaapkamer deur open of dicht?
Open want ik heb het 's nachts vaak benauwd en anders gaat Binkie lopen jengelen omdat hij wordt buitengesloten.

Lach je altijd op foto’s?
Vrijwel altijd. Behalve na een hele lange wandeltocht in de bergen waarna vriendlief zei 'kijk eens hoe je je voelt'. Dat werd geen charmante foto.


Met mijn super schattige zusje tijdens Sinterklaas.

Lees je wel eens stripverhalen, zo ja welke?
Nee, dat gaat mij veel te langzaam. Al kreeg ik als The Walking Dead fan laatst wel de tip om de manga 'I Am A Hero' te lezen. Inmiddels heb ik hem bemachtigd dus ik ben benieuwd!

Jongens die roze dragen, mooi of niet mooi?
Ja hoor! Hangt natuurlijk van de tint en de outfit af maar over het algemeen ben ik wel fan!


Ik kreeg droomtelefoon op mijn elfde verjaardag. Geweldig spel! Rechts mijn broer die net wakker is.

Word je snel boos als je in de auto zit en een mede weggebruiker doet iets verkeerd?
Niet echt. Ik ben zelf ook niet de beste chauffeur omdat ik geen auto heb en dus niet veel oefen en ik kan het dus wel begrijpen als iemand niet heel handig doet of een foutje maakt. Bumperklevers vind ik overigens heerlijk; vooral als het een weg is waar je niet kan inhalen. Dan ga ik lekker de helft van de toegestane maximum snelheid rijden.

Neem jij shampoo’s en zeepjes die in je hotelkamer liggen altijd mee naar huis?
Nee, mijn eigen zeep en shampoo zijn veel fijner!

3 opmerkingen:

  1. Hé, dit is erg origineel om babyfoto's te gebruiken! Kan ik ook doen voor een Liebster award die ik nog moet invullen, haha. En wat zonde dat je haar niet geaccepteerd werd bij je donatie! Ik ga het over twee weken doneren en ik ben blond, dus ik hoop maar dat het wel geaccepteerd wordt.. En ik heb ook voortdurend schrik om iets te laten vallen of om te stoten, zeker als je in de Blokker door een smal gangetje moet met enkel glaasjes en andere breekbare voorwerpen.

    BeantwoordenVerwijderen