19 oktober 2016

Shoplog | Budget interieur accesoires

budget shoplog


Ik heb de laatste tijd weer heel wat leuke woonspulletjes gekocht die ik graag wil laten zien! En helemaal budget proof -er wordt hier hard voor een auto gespaard- maar zeker niet minder leuk. Kijk mee wat ik allemaal gekocht heb de laatste tijd!

Xenos

Gouden mand
Deze mooie mand van gouddraad gebruiken we als fruitschaal en was maar €14,95!


fruitschaal Xenos


Marmeren kaarsenhouders
Dat ik van marmer houd is geen geheim meer! (Binnenkort misschien eens een post maken over al mijn 'verzamelingen'!) Deze kaarsenhouders waren €2,95 p.s.


kandelaar Xenos


Sostrene Grenes

Kandelaar voor vier kaarsen
Ik houd wel van zo'n strak ontwerp en ook erg van matzwart of goudkleurig metaal. Voor €5,59 mocht deze meteen in mijn mandje!


kandelaar sostrene grene


Gouden kandelaar
Ook deze van €6,28 kon ik niet achterlaten. Mooi hé? Het wordt gezellig in huis deze herfst!


kandelaar sostrene grene


Potje van keramiek
Heel handig voor op tafel om mijn oordopjes en lippen balsem bij de hand te hebben zonder dat het er rommelig uit ziet. Maar €4,88, super fijn zulke prijsjes!


keramiek sostrene grene


Beni Ourain kleed
Een echte is niet te betalen maar deze versie van mijn inmiddels favoriete zussen (behalve die van mezelf dan) is maar 25 euro! We hadden er eerst drie gekocht om als een loper in onze gang te leggen maar bedachten al snel dat een wit kleed op de enige plek in huis waar je met schoenen aan loopt niet zo handig is. Gelukkig konden we de rest terug brengen en deze komt in de werkkamer zo gauw alle spullen die daar in opslag staan voor Marktplaats zijn verkocht. 


beni ourain vloerkleed sostrene grene


Dipty Wonen

House Doctor kandelaar three
In de mooie webshop is deze kandelaar van House Doctor nu in de uitverkoop voor maar €7,95!


kandelaar three house doctor


Stradivarius

Vloerkleed
Dit kleine vloerkleedje kocht ik bij Stradivarius in Amsterdam voor maar €17,95. Stradivarius is al jaren één van mijn favorieten voor kleding en nu zitten ze ook in Nederland én hebben ze woonspullen, wat wil je nog meer :) Ook erg leuk om te gebruiken als tafelkleedje.


vloerkleed stradivarius


Snel meer, want ik heb stiekem ook (voordat we besloten dat we het treinen zat waren) ook wel wat grotere dingen gekocht die ik nog helemaal niet heb laten zien. Ik loop achter!

1 opmerking: