24 oktober 2014

Woonbeurs 2014; Alle Andere Merken!

Eerder liet ik al het Karwei huis, het VT Wonen huis én de huizen van de andere woonbladen zien maar er is meer op de woonbeurs! Vele andere merken richten een hoekje in om hun nieuweste meubels te showen en ook daar is genoeg eyecandy te bewonderen!

Ik ben een beetje laat door mijn onverwachte blogpauze maar gelukkig heb ik al deze merken nog maar weinig op andere blogs gezien, dus helemaal onrelevant is het niet. Vorig jaar vermelde ik geen merknamen, omdat 'ik hier niet ben om reclame te maken' en stiekem ook omdat ik een beetje lui was. Dit jaar wél, zodat je producten die je hier spot tenminste nog terug kan vinden!

So here we go, mijn favorieten, in willekeurige volgorde.

Universo PositivoSpoinq

Tafel en banken komen uit een samenwerking met Roderick Vos, één van mijn favoriete ontwerpers die toevallig ook dicht bij mijn ouders in de buurt woont in één van de mooiste stadjes van Brabant, Heusden. Ik vind ze érg mooi!
Spoinq, met de leukste meubels en de meest seksistische website ooit. Op de Homepage moet je klikken op meubels 'voor hem' en 'voor haar' waarna de zijbalk respectievelijk blauw of roze wordt. Gat. Ver. Damme. En vervolgens zijn er ook nog eens gewoon dezelfde meubels te zien. Het is dat ze met Roderick Vos samenwerken, anders had ik deze foto's mooi niet gepost.


Gelderland - Furniture For Generations
SOOL
Érg mooie en bijzondere meubels. Het moet alleen wel net in je interieur passen.
Linteloo
Die. Bank! Daar kun je pas écht in loungen. Eigenlijk zou je nóg een hoek moeten hebben en er dan met een ladder in moeten klimmen!
Anouk Beerents - Antieke Spiegels


Combitex


Gááf, zo'n oude balk met uitsparingen voor verschillende kaarsen! Ik zie zoiets echt al voor me voor op onze lange eettafel!


Strandwest


Harvink - Eigenwijs Design
Detremmerie - Bathroom Furniture


Auping
Licht Adviesplein - Powered by Woonbeurs Amsterdam | Eikelenboom | Brink Licht
Six And Sons
Verliefd ben ik op deze winkel. Wát een mooie spullen. Lekker veel oude zooi, waaraan je kan zien dat het oud is. Schitterend!
Deze set van vier draadstoelen was €500,-  en de lijst met vier fasantenveren was €230,- dus de prijzen zijn wat boven budget maar inspiratie is gratis! Mijn opa en oma hebben nog een stokoude opgezette fazant in de hal hangen, wie weet mag ik daar wel wat veren uit plukken ;)


Van Der Bijl - Reinventing Past Into Future
Stef van der Bijl maakt van allerlei oude voorwerpen nieuwe lampen. Zoals van naaimachine's, of allerlei andere dingen waarvan ik niet kan zien wat het eerder was. Mooi is het wel!


Naam gemist maar kijk hoe mooi!
Studiodewinkel.nl
Hoe gaaf is deze geometrische panter?! Leuk om in elkaar te zetten en mooi om naar te kijken! Hij kostte op de woonbeurs €39,50 maar ik kon hem op de website helaas niet vinden!


Hiervan krijg ik zin om mijn eigen konijn te gaan kleien!


BALK & PLANK
Mooie tafel, mooie krukjes, schitterende lamp! Die mag nog even van dichtbij!
Burbri Antiek


Mooie spullen van deze antiekzaak uit Aalsmeer. Helaas kun je wanneer je het woord 'antiek' in de naam ziet staan de verwachte prijzen wel verdriedubbelen, dus kijken met mijn handen op de rug.


Bali Styling
Dit schattige olifantje weet zelfs het hart van de puurste minimalist te veroveren!


Sober En Stoer Wonen


Bij deze stand bleef ik een flinke poos hangen! Zoveel te zien!


LEEFF
Deze lichtgroene gestippelde bordjes zijn echt heel erg mooi. De kleur was lastig op de foto te krijgen maar was echt een hele zachte, vergrijsde groen. Ze waren €8,95 per stuk en werden verkocht door een ontzettend vriendelijke mevrouw, Ik wou dat ik er een paar meegenomen had!
Niet getreurd! Hier zijn ze te koop in de webshop!
Dit keer was ik alleen en had ik maar één rugzak bij en die zat al vol met eten, drinken en mijn cameratas. Gelukkig maar, anders was ik zéker blut geweest na dit bezoekje! Eén item kon ik toch niet weerstaan en ging mee naar huis, maar daarover later meer!

1 opmerking:

  1. Six And Sons lijkt me vooral mijn stijl! Ook vind ik die antieke spiegels erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen