22 oktober 2014

Update; Ik Ben Er Nog!

Pffft! Hallo allemaal! Ik ben er weer!

Het is zomaar ineens twee weken geleden sinds ik voor het laatst heb gepost! Zijn er meer mensen met last van een herfstdipje? Vorig jaar schreef ik ook al zo weinig in Oktober, duidelijk niet mijn favoriete maand. En dus heb ik de laatste twee weken veel geslapen (want ik was weer erg moe), Lost gekeken, bijna alle archieven van Manhattan Nest doorgelezen en me verheugd over het nieuwe seizoen van al mijn favoriete series. (De premiere van de Walking Dead! Aah!)
Ik heb namelijk met mezelf afgesproken dat bloggen vooral leuk moet blijven en dat ik het vooral moet doen als ik er zin in heb. En dus kán het soms even wat stiller zijn hier. Maar dat betekent niet dat er in huis verder niets is gebeurd!

Ik ben zo blij met de witte muren in de eetkamer dat het behang in de zitkamer er nu ook aan moet geloven. De muren eronder gaan nog flink wat werk kosten maar het gaat zó mooi worden, echt!
In de extra slaapkamer is een deel van het behang weggehaald om ruimte te maken voor Dorus en zijn nieuwe project; een opbouw voor de inbouwkast! Mijn inbouwkast! De vorige was helemaal voor hem maar nu krijg ik dus ook een plekje voor mijn kleren.

Er zit dus nog wat aan te komen! Ik ben jullie nog het laatste restje foto's over de woonbeurs schuldig en dan hoop ik weer snel terug te zijn in mijn normale schema. Ik heb er namelijk weer volop zin in!

Tot snel!

1 opmerking:

  1. Merk ook dat ik sneller moe ben, zeker na een extreem drukke week, dus denk ook dat ik last heb van een klein herfstdipje. En het winteruur zal daar ook niet bij helpen.

    BeantwoordenVerwijderen