26 april 2014

Barcelona! Iemand Tips?Nog een weekje en dan vliegen Dorus en ik saampjes naar Barcelona voor vijf dagen! Heerlijk ontspannen, met blote benen lopen, cultuur snuiven en aan het strand liggen. Intussen kunnen mijn ouders lekker genieten van wat away-time in ons huisje in Den Haag en zo heeft de kat ook meteen gezelschap en verzorging. Het is voor mij bijna twee jaar geleden dat ik op vakantie ben geweest en deze zomer zit het er waarschijnlijk ook niet in dus ik heb er enorm veel zin in.
We hebben alleen een vliegticket en zien daar wel verder wat we precies gaan doen, maar tips zijn altijd
welkom! Weet je nog leuke slaapplekjes, eettentjes en winkeltjes dan hoor ik het maar al te graag. Ik heb er even over getwijfeld maar toch besloten mijn camera mee te nemen (en die dan met mijn leven te bewaken.) Ik hoop over twee weken mooie foto's en leuke verhalen te delen. Tot die tijd ga ik graag nog even die van anderen lezen!

2 opmerkingen:

  1. Ik ga ook binnenkort! Hoor graag tips over goede (en betaalbare) accommodatie. Veel plezier, ben benieuwd naar foto's - ook voor mijn voorpret! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De eerste post staat online dus ik hoop dat je iets vind wat je kan gebruiken :) Veel plezier!

      Verwijderen