26 december 2016

Onze Kerstkaart van GreetzGoedemiddag allemaal! Ik hoop dat iedereen een hele fijne Kerst aan het vieren is op dit moment! Ik ben tussen alle festiviteiten door heel even online om een korte blogpost te delen over onze Kerstkaart, die we dit jaar bij Greetz hebben besteld.

Het ene jaar vind ik het heel leuk om veel werk in de kaarten te stoppen en het andere (zoals nu) juist helemaal niet maar ik vind het altijd leuk om een bijzonder kaartje rond te sturen met een foto van ons erop, dit jaar eentje van de dag van ons geregistreerd partnerschap.

Ik heb het ontwerp in een paar minuten gemaakt in Photoshop. Ik heb eerst gekeken om kaarten te bestellen bij Vistaprint, waar ik hele positieve ervaringen heb met de bestelling van mijn visitekaartjes maar die hadden een levertijd van twee weken. Twee jaar terug bestelden we ze bij de Hema, maar die hadden weer alleen maar kaarten met afgeronde hoeken.
Uiteindelijk heb ik ze besteld bij Greetz.nl. Ik kon mijn eigen ontwerp simpel uploaden en kreeg een duidelijke preview van hoe hij eruit zou komen te zien. De volgende dag al kreeg ik alles binnen in dit vrolijke doosje.
Twintig kaarten incl. enveloppen en verzendkosten waren samen €25,75. Niet super goedkoop, maar aangezien ik er dit jaar vooral niet te veel van mijn schaarse energie aan wilde besteden ideaal, geen centje pijn zo en binnen 24 uur had ik alles geregeld en alle kaarten op de post!

En natuurlijk ook voor alle lezers van mijn blog:


1 opmerking:

  1. Oeh, die zijn kei tof gemaakt Ilse! Gelukkig dat ze uitkwamen zoals je ze wilde! (: Fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen